Paragnosten Wereld...

NL 1 0909 - 04 00 505 (90cpm.)
NL 2 0900 - 64 89 000 (90cpm.,max 50 min.)
BE 0907 - 37 159 (150cpm., max 10 min.)

Tarotkaarten leggen liefde

Tarotkaarten leggen liefde
Tarotkaarten bieden je een inzicht in je leven en tarotkaarten leggen voor de liefde wordt verreweg het meeste gevraagd aan onze specialisten. Dit is ook geen wonder, want de kaarten laten je het heden, het verleden en de toekomst van een andere kant zien waardoor jij inzicht krijgt in bepaalde situaties. Zo kun je zelf beter beoordelen wat je het beste kunt doen en hoe je het beste verder kunt. Heb jij een vraag over je liefdesleven, over je huidige relatie, over mogelijke toekomstige partners of over je huwelijk, dan kun je via één van onze kaartenleggers ongetwijfeld een antwoord krijgen op je vraag.

Hoe gaat tarotkaarten leggen voor de liefde in zijn werk?

Als je een liefdeslegging laat uitvoeren, dan zullen er drie kaarten worden getrokken. Het tarot kaartenpak heeft in totaal 78 kaarten en de combinatie van deze drie is dus echt uniek voor jou. De eerste kaart is er om een antwoord te geven op je vraag. De tweede kaart staat voor jou en de derde kaart staat voor je (toekomstige) partner. De kaartenlegger kan deze voor je interpreteren en aangeven hoe je volgens de tarotkaarten het beste verder kan gaan. Ook kan je zo meer inzicht krijgen in je huidige- of toekomstige partner.

Tarotkaarten en de geschiedenis

De herkomst van tarotkaarten is eigenlijk onduidelijk. Sommigen beweren dat de Egyptenaren ze al gebruikten en weer anderen leggen de oorsprong in 15e-eeuws Noord Italië. Wat wel een feit is, is dat tarotkaarten mensen al eeuwen boeien en dat ze al een tijd worden gebruikt voor het uitvoeren van een legging. We kennen allemaal het bekende beeld van het zigeunervrouwtje in een tentje op een kermis natuurlijk maar al te goed.

Het tarot kaartenpak bestaat dus uit 78 kaarten en deze bevatten allemaal een ander symbool. Deze symbolen komen uit de oudheid en staan allen ergens anders voor. Er zijn 56 kaarten die bij het Grote Arcana horen en die grote geheimen voorstellen en er zijn 22 kaarten die bij het Kleine Arcana horen en die dus ook kleine geheimen voorstellen. Het is de combinatie van de kaarten die jij trekt die je de antwoorden geven op je liefdesvragen. Een ervaren tarotlegger kan deze tarotkaarten leggen voor de liefde, maar ook voor andere onderwerpen. Feit is dat je er altijd wat aan hebt en dat je er altijd wat van leert.

Neem nu contact op met onze tarotspecialisten

Zit jij met een liefdesprobleem, dan is dat dus een goede reden om nu contact te leggen met één van onze kaartenleggers. Zij hebben de ervaring en de kennis om de kaarten die jij trekt in antwoord op je vraag te interpreteren en duidelijk te maken. De oude symbolen en de wijsheden die hieruit voortkomen kunnen je vast helpen jouw liefdessituatie te verhelderen. Verwacht niet dat een tarotkaartenlegger jouw toekomst kan voorspellen, want volgens deze leer is die te veranderlijk om dat met zekerheid te kunnen doen. Wat je wel kunt verwachten is een verduidelijking van je situatie, een begrip voor waar deze situatie vandaan komt en een mogelijke manier om eruit te komen.