Paragnosten Wereld...

NL 1 0909 - 04 00 505 (90cpm.)
NL 2 0900 - 64 89 000 (90cpm.,max 50 min.)
BE 0907 - 37 159 (150cpm., max 10 min.)

Medium helderziende

Medium helderziende
Als je weinig af weet van paragnosten en paranormale gaven, dan denk je misschien dat de termen medium en helderziende hetzelfde betekenen. Niets is echter minder waar. Wat wel het geval is, is dat mensen met dergelijke gaven vaak meerdere talenten hebben. Daarom kun je specialisten aantreffen die diensten verlenen als medium en als helderziende. Daarnaast zal je de term paragnosten ook veel tegenkomen. Al deze terminologie is misschien verwarrend, maar gelukkig is het niet moeilijk. Lees maar eens verder.

Medium, helderziende en paragnost

Er wordt wel eens beweerd dat alle kinderen paranormaal begaafd zijn. Ze verliezen deze gave echter vaak tegen de tijd dat ze 7 jaar oud zijn. De uitzonderingen behouden deze gave en kunnen deze gebruiken om andere mensen mee te helpen. Dit zijn de specialisten die je vandaag de dag bij ons aantreft. Zij zijn hun gave nooit kwijtgeraakt, maar hebben deze juist verder weten ontwikkelen tot een manier waarop ze anderen van dienst kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd in de hulp van zo’n persoon, dan moet je eerst het verschil weten tussen een medium, een helderziende en een paragnost.

Medium: een medium is iemand die met geesten en zielen van overledenen kan praten. Dit kunnen ze rechtstreeks doen of via een gids. Veel mensen die de dood van iemand niet kunnen verwerken gaan naar een medium om verduidelijking, verheldering en soms ook vergiffenis te vragen van degene die overleden is. Vaak valt er dan een grote last van hen af en krijgen ze de mogelijkheid verder te gaan met het leven. Mediums kunnen ook je energie lezen en je zo helpen met het beantwoorden van bepaalde levensvragen en problemen waar je zelf momenteel mee kampt.

Helderziende: een helderziende kan de toekomst zien en dat zien ze door middel van visioenen. Ze weten zelf wanneer iets een visioen is en kunnen dit omzetten in nuttige informatie voor degene die tegenover ze zit. Helderzienden hebben deze visioenen altijd en kunnen op elk moment een boodschap krijgen over de toekomst.

Paragnost: helderzienden zijn paragnosten, maar niet alle paragnosten zijn helderzienden. De term paragnost is een verzamelterm voor alle mensen met een gave de toekomst te kunnen zien. Dat zijn dus helderzienden, maar er bestaan ook helderhorenden, helderwetenden, helderruikenden, heldervoelenden en helderdenkenden. De naam wordt gegeven naar aanleiding van de manier waarop het bericht de specialist bereikt. Waarzegsters zijn ook paragnosten, bijvoorbeeld.

Andere specialisten bij ons

Naast mediums, helderzienden en andere paragnosten vind je bij ons allerlei mensen die je kunnen helpen. Denk dan bijvoorbeeld aan healers, aan kaartenleggers en aan spirituele coaches. Je kunt bij ons vast iemand vinden die jou kan assisteren bij het verwerken van je probleem of vraagstuk.

Het is belangrijk dat je de juiste specialist opzoekt, maar als het goed is weet je nu waar je het beste terecht kunt. Bel daarom nu een van onze specialisten op en vraag hen wat je al zo lang dwars zit. Ze hebben allen hun eigen methode om je te helpen. Wat er ook gebeurt en hoe het gesprek ook verloopt, je zal er altijd iets nieuws van leren.